Tublatanka štartuje turné po slovenských kluboch

15.01.2013 Celý región

Bratislava 15. januára - Slovenská legendárna rocková skupina Tublatanka pripravuje turné. Tri unikátne slovenské koncerty sa odohrajú v rockových kluboch. Najväčšie hity skupiny spolu s krstom nového albumu sa uskutočnia 8. februára v bratislavskom Ateliéri Babylon, deň nato v žilinskom pube Smerr a 16. marca v košickom klube Collosseum.
„Na koncertoch zahráme skladby z nového CD Cítim sa fajn a predstavíme aj bonusovú pieseň Nový vírus. Samozrejme pridáme aj všetky známe hity. Koncert bude poctivo dlhý, budeme hrať dve hodiny a nikto z nás sa nebude šetriť,“ uviedol pre médiá spevák a gitarista Maťo Ďurinda pre TASR.
Kapela si klubovými koncertmi pripomenie svoje začiatky. Prvé klubové koncerty zažili ešte v 80. rokoch v Londýne.
„Veľmi rád koncertujem v kluboch, lebo je tam vynikajúca a neopakovateľná atmosféra. Muzikanti a fanúšikovia sa navzájom doslova cítia, pretože sú natlačení blízko seba. V klube vidím tváre a pocity ľudí a ich reakcie na našu hudbu! Fanúšikovia zase dokonale vidia nás, ako hráme, spievame a dávame do toho svoju energiu. Spätná väzba je pre nás všetkých dôležitá a vie nás vyburcovať k ešte väčšiemu výkonu,“ vysvetľuje líder kapely Maťo Ďurinda.
Zdroj: TASR
 
 
 
 
 
 

Vyberte región